Anna meidän tehdä siivouksesi!

RAIVAUSIIVOUS

Alueen Ykkösketju suorittaa raivaussiivouksia ja varastotilojen sekä kuolinpesien tyhjennyksiä. Raivaussiivouksessa on nimensä mukaisesti kyse suuren tavaramäärän tyhjentämisestä tai uudelleen järjestelystä.

Mikäli siivottavassa kohteessa on arkaluontoista materiaalia (esim. vanhoja arkistoja) paikalle tilataan niiden hävittämiseen tarkoitetut keräysvälineet, joiden avulla arkaluontoinen materiaali kuljetetaan turvallisesti hävitettäväksi. Lisäksi noudatamme kirjallista salassapitosopimusta jokaisen asiakkaamme kohdalla.

Raivaussiivouksen kautta olemme nähneet hyvin monenlaisia kohteita ja elämäntilanteita. Työntekijämme ovat koulutettuja työskentelemään tehokkaasti ja määrätietoisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Meille mikään inhimillinen ei ole vierasta.

Raivaussiivous hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttavat mm. kohteen koko, jätteen määrä sekä tarve tuholais- ja hajuhaittojen torjuntaan. Tarjouksen raivaussiivouksesta saat soittamalla Alueen Ykkösketjun numeroon 044 3511617. Vastaava työntekijämme tulee tämän jälkeen pikaisesti paikanpäälle arvioimaan työmäärän ja antamaan hinta-arvion. Tämän jälkeen raivaussiivous voidaan aloittaa viipymättä.

 

VARASTOJEN TYHJENNYKSET

Asiakkaan varastoon on vuosien saatossa kertynyt suuri tavaramäärä, jonka läpikäyntiin ja tyhjentämiseen tarvitaan apua. Mikäli siivottavassa varastossa on arkaluontoista materiaalia (esim. vanhoja arkistoja) paikalle tilataan niiden hävittämiseen tarkoitetut keräysvälineet.”

 

 

 ”VUOKRALAINEN HELVETISTÄ”

-tilanteet

Tällaisessa tilanteessa vuokralainen on jättänyt asiakkaan omistaman asunnon tyhjentämättä. Monissa tapauksissa asunto on jätetty epäsiistiin kuntoon, täyteen tavaraa sekä muuta jätettä. Asunnossa saattaa esiintyä myös haju- ja tuholaiseläinhaittoja.

 

KUOLINPESÄN TYHJENNYS

Läheisen poismenon tai vakavan sairastuminen johdosta kokonainen omakotitalo tai asunto joudutaan tyhjentämään useasti varsin nopealla aikataululla. Tilanteessa työskentely vaatii käytännön osaamisen lisäksi sosiaalista herkkyyttä sekä sydämellistä läsnäoloa surevien omaisten kohtaamisessa.

 

Tavaran hamstrauksen päättyminen

Tällaisessa tilanteessa asiakas haluaa saada uutta järjestystä ja selkeyttä elämäänsä luopumalla suuresta tavaramäärästä, mutta tarvitsee siinä ulkopuolista tukea. Suurin osa ylimääräisistä tavaroista pyritään myymään tai toimittamaan kierrätykseen. Tavaran hamstrauksesta luopumisella on todettu olevan monia positiivisia vaikutuksia ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Yrityksille

ASIAKKAAMME SUOSITTELEVAT

JP Talonmiespalvelut OY

Miksou

JPJ Liikuntakeskus OY

NB-Seinä OY

Anna meidän tehdä siivouksesi!

OTA YHTEYTTÄ

  • Riihimäki: Peltosaarenkatu 19

  • Hämeenlinna: Palokunnankatu 25 B